Splošni pogoji

Splošni pogoji so veljavni na vseh straneh elektronske trgovine brez izjeme. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek naše elektronske trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev.

Podjetje T.K.B.M., d.o.o. (ali Bemas d.o.o.) se zavezuje, da bo poslovanje elektronske trgovine v skladu z veljavno slovensko zakonodajo.

Vsa komunikacija, ki se vrši med kupcem in podjetjem T.K.B.M., d.o.o. (ali Bemas d.o.o.) v elektronski obliki se šteje, kot da je bila izvedena v pisni obliki.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi z elektronsko trgovino se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani ob uporabi slovenskega prava.

Cene in plačilni pogoji

Izdelke je mogoče plačati v enkratnem znesku.

Vse cene v spletni trgovini so v Evrih (€) in vključujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Vsi posli bodo opravljeni v omenjeni valuti. Navedene cene v spletni trgovini veljajo izključno za naročila opravljena preko spletne trgovine! Cene v spletni trgovini veljajo do objave novega cenika na spletni strani. 

Plačati je mogoče po povzetju.

Pogoji dostave 

Naročeno blago lahko prejmete preko Pošte Slovenije oz. preko osebnega prevzema na sedežu podjetja. Stroški poštnine so obračunani po trenutnem ceniku Pošte Slovenije. Dostava naročenega blaga v spletni trgovini je mogoča le na ozemlju Republike Slovenije.

Blago, ki je na zalogi, odpremimo v 2 dneh. Če blaga ni na zalogi, se lahko čas dostave podaljša za nedoločen čas (običajno do 14 dni).

Podjetje T.K.B.M., d.o.o. (ali Bemas d.o.o.) lahko stornira naročilo, v kolikor ni v stanju dobaviti izdelka po ceni, ki je bila navedena ob oddanem naročilu. O storniranem naročilu dobi stranka obvestilo po E-pošti.

Vračilo blaga 

Kupci, ki kupijo blago preko spletne trgovine Guggarepublic.com, lahko v primeru, da z izdelkom niso zadovoljni ali kakršnega koli drugega razloga pravico odstopiti od pogodbe nakupa, za kar nas morajo v roku 14 dni po prejemu blaga obvestiti v pisni obliki. Kupec je dolžan vrniti blago v roku 30 dni po obvestilu, da odstopajo od pogodbe na sedež podjetja T.K.B.M., d.o.o. (oz. Bemas d.o.o.). Vračilu morate priložiti kopijo računa. Izdelek mora biti nerabljen in nepoškodovan. Strošek vračila blaga bremeni kupca.

Varovanje osebnih podatkov  

Kupec dovoljuje podjetju T.K.B.M., d.o.o. (in Bemas d.o.o.) zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. T.K.B.M., d.o.o. (oz. Bemas d.o.o.) se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.


Zelo ugodno

» Vsi